dienstverlening

Diensten van koeriersbedrijf Rowdy de Moor Transport


Rowdy de Moor Transport biedt een groot aantal koeriersdiensten aan en staat garant voor een snelle, persoonlijke en betrouwbare aflevering  van uw zending door heel Nederland en ver daarbuiten!


DEDICATED TRANSPORT

Bij dedicated transport wordt de bestelbus exclusief ingezet voor een specifieke opdracht of voor een specifieke opdrachtgever. Er zitten dus geen zendingen bij met andere bestemmingen. Rowdy de Moor Transport rijdt dan een route met enkel uw goederen. Deze worden rechtstreeks naar uw verschillende klanten gebracht. Dit is sneller, maar geeft vooral zekerheid van levering en voorkomt schade.


EXPRESS

Alle ritten die rechtstreeks van A naar B moeten worden gebracht, kunnen zeer snel worden verzorgd door de koeriersdienst. Vanuit Arcen en Venlo in Noord-Limburg rijdt koeriersbedrijf Rowdy de Moor kris kras door het hele land en/of daarbuiten en is maar liefs 24 uur per dag en 7 dagen per week inzetbaar. Persoonlijke, betrouwbare, snelle en efficiënte dienstverlening, zijn daarbij prioriteit.


VASTE OPDRACHTEN

Ook voor vaste opdrachten die op regelmatige en onregelmatige tijdstippen terugkomen, kan Rowdy de Moor Transport u van dienst zijn. Om de details van zulke opdrachten te begrijpen en alles op maat te verzorgen, komt men graag bij u langs om een plan en offerte op maat uit te werken.


NATIONAAL EN INTERNATIONAAL

Van België tot Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Rowdy de Moor Transport rijdt naar tal van nationale en internationale bestemmingen binnen europa en zorgt voor een vlekkeloze goederenlading, -transport en -levering.

Bel mij terug

 
 
 
 

Wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Vul dan het aanvraagformulier in en Rowdy de Moor Transport neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Alle praktische informatie over de dienstverlening van Rowdy de Moor Transport staat voor u duidelijk op een rijtje.     lees meer

Rowdy de Moor Transport

2019 Copyright © All Rights Reserved webdesign by  studio nummer elf

ROWDY DE MOOR


Rowdy de Moor Transport is de snelle en betrouwbare koeriersdienst die 24 uur per dag en 7 dagen per week inzetbaar is.

CONTACT


Maliebaan 6   5944 BL Arcen

demoor@limburg-koerier.nl

Rowdy  +31 6 46 72 66 49

Marian  +31 6 36 27 23 67

INFO


leveringsvoorwaarden

privacyvoorwaarden

SVA stichting vervoeradres

NIWO eurovergunning